Servicii

Print UV Gravura Laser Sublimare
Serviciile de print UV permit imprimarea pe orice suport plan: carton, lemn, sticla, plastic, metal, piele, etc.. Printarea UV are calitate fotografica, se pot crea efecte speciale : emboss, lacuire selectiva mata sau glossy, etc.
Daca ai obiecte pe care doresti sa le personalizezi prin print UV, te putem ajuta.  Contacteaza-ne pentru oferte personalizate.
Gravura  si taierea laser este o alta solutie pentru personalizare, atat pentru unicate cat si pentru productia in serie. Tehnologia laser ne permite  sa gravam o multitudine de obiecte promotionale, cadouri de afaceri sau pentru cei dragi, sa decupam cu precizie diverse materiale (lemn, plastic, sticla, cristal, hartie, piele, folii..etc.), sau sa reproducem portrete, peisaje, fotografii pe diferiti suporti printr-un procedeu numit fotogravura. Gravura laser se realizeaza prin saparea materialului, nu este color, are durabilitate nelimitata in timp.
Daca ai obiecte pe care doresti sa le personalizezi prin gravura laser, te putem ajuta.  Contacteaza-ne pentru oferte personalizate.
Sublimarea este un proces care consta in transferul culorii direct in textura materialului sau pe material, la o temperatura de 190 grade celcius. Sublimarea se face pe textile sau pe alte suporturi speciale, care sa permita absorbtia culorii.  Metoda permite personalizarea materialelor atat in culori Pantone, cat si in policromie.
Sublimarea este solutia ideala daca doriti sa imprimati pe cani, termosuri,  pe placi ceramice, pe anumite textile sau pe lanyard-uri ( cu grad ridicat de material sintetic in compozitie ).
Daca ai obiecte pe care doresti sa le personalizezi prin sublimare, te putem ajuta.  Contacteaza-ne pentru oferte personalizate.
Termotransfer Print Digital
Termotransferul este procedeul de personalizare realizat prin aplicarea la cald, cu presa, a unei folii speciale de termotransfer.
Personalizarea prin termotransfer are urmatoarele avantaje: 1) posibilitatea imprimarii oricarei grafici, indiferent de complexitate, 2) rapiditate pentru cantitati mici.
In prealabil, colantul  este taiat in cutter-ploter pentru a se realiza forma dorita. In alte cazuri ,  poate fi si printat.
Procedeul este foarte des folosit pentru personalizare tricouri, sepci sau alte textile, dar nu se rezuma exclusiv la aceste obiecte.
Daca ai obiecte pe care doresti sa le personalizezi prin termotransfer, te putem ajuta.  Contacteaza-ne pentru oferte personalizate.
Prin imprimare digitala producem  rapid, la o calitate impecabilă. Alb-negru sau color, față-verso sau doar față, planificăm  întreg procesul de producție, de la etapa designului grafic pana la productie.
Oferind o gama larga de produse: cărți de vizită, afișe, flyere, pliante, cataloage, mape de prezentare, agende personalizate, notes, calendare de birou sau de perete, inserturi, cărți și reviste, felicitări și invitații, meniuri restaurant, legitimații și ecusoane etc.
Contacteaza-ne pentru oferte personalizate!