Agende personalizate

Agende personalizate

Agende Personalizate 2015 Ploiesti si Bucuresti, livrare oriunde in tara – Agende Datate 2015 Personalizate – Agende Nedatate Personalizate…si multe altele…

Agendele personalizate  au un triplu rol; ele iti dau posibilitatea sa iti notezi discutiile de peste zi, sa iti organizezi programul pentru zilele urmatoare (sau chiar pe timp mai indelungat) si in functie de modelul ales, puteti gasi inauntru si harta Romaniei, poate a lumii, codurile postale, prefixuri de telefon din tara si de pe mapamond, un convertor de valori din sistemul anglo-saxon in sistemul metric etc.

Agende personalizate – obiecte pe care furnizorii nostri  le produc in toate culorile, nuantele, si dimensiunile – de la jumatate de A5 la A4, cu spira sau legate, de la 100 la peste 300 de pagini, simple sau ca organizator (calculator, pix, fante pentru carti de vizita etc.), datate zilnic ori saptamanal sau nedatate, si coperti de la carton lucios la piele veritabila. Personalizarea se poate face pe coperta, pe coperta si prima pagina, sau pe intreaga agenda, foaie cu foaie. Agendele pot fi personalizate şi la interior prin tipărirea coperţilor 2 şi 3, prin inserarea de foi personalizate în blocul agendei sau prin personalizarea integrală în 2 culori, policromie.

O metodă de personalizare aparte este gravura laser care dă o notă sporită de eleganţă.

Pentru a avea un produs care sa va reprezinte puteti personaliza agenda cu numele dumneavoastra si datele de contact, denumirea si/sau sigla firmei dumneavoastra sau orice alt design reprezentativ.

Mai jos gasiti cateva exemple:

Personalizarea agendelor se poate realiza indiferent de materialul din care e realizata coperta: agenda piele naturala, piele ecologica, plus, catifea, etc.

Designul poate fi ales de client sau poate fi realizat gratuit de catre membrii echipei noastre, in functie de cerintele dumneavoastra.

Variante mai creative prin care s-a realizat personalizarea prin gravura laser a unor obiecte precum jurnal de memorii, album de fotografii, coperti de carti din piele naturala, lemn , mucava, etc:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *