Obiecte Personalizate – Pixuri si Agende

Obiecte Personalizate – Pixuri si Agende

Realizăm la comandă pixuri personalizate prin serigrafie, pixuri personalizate din material plastic sau din metal, pixuri personalizate tampografie, pixuri cu clips sau pixuri cu inserții metalice.

Personalizare pixuri metalice sau din material plastic, pixuri cu manson de cauciuc personalizate tampografic.

Adaugă logo-ul firmei tale pe pixuri metalice sau din material plastic

Aceste produse sunt ideale ca obiecte promoționale personalizate, deoarece astfel va puteți câștiga mai repede si mult mai eficient încrederea in actualii si bineînțeles, viitorii  clienți si parteneri de afaceri. Prin personalizarea acestor produse promoționale, puteți beneficia astfel de o reclama garantata in fata clienților deoarece aceste produse vor avea imprimat logo-ul dumneavoastră, sau orice alta informație utila.

Personalizați produsele prin intermediul companiei noastre si beneficiați de servicii de calitate superioară

Toate aceste produse vor contribui ca afacerea pe care o conduceți să prospere. Aceste produse personalizate oferă un avantaj profesional si vor impresiona cu siguranța clienții dumneavoastră.

De exemplu, mapele care conțin nenumărate compartimente si buzunare, plus suporturi pentru stilouri sau pixuri sunt ideale în afacerea pe care o desfăsurați. Le puteți oferi cadou angajaților pentru o mai buna planificare si organizare a priorităților, sau le puteți oferi cadou clienților sau partenerilor de afaceri și sigur aceștia își vor aminti de gestul dumneavoastră, de fiecare dată când vor folosi aceste produse.