Căni și Pahare Personalizate – Creează Amintiri Unice!

Creează obiecte personalizate care să ducă amintiri minunate

Personalizăm orice tip de cană, pahar sau sticluță din ceramica cu model sau text personalizat. Producția este realizată prin procedeul sublimare și are o durabilitate excelentă. Costurile de producție sunt foarte mici în comparație cu alte forme de promovare. Impresionează-ți clienții cu pahare personalizate PrintAPorter.

La PrintAPorter, transformăm obiectele de zi cu zi în amintiri minunate. Indiferent dacă vrei să-ți surprinzi clienții sau să oferi un cadou special, personalizăm căni, pahare și sticluțe din ceramică cu modele sau texte care vor rămâne întipărite în memorie.

De ce să alegi căni și pahare personalizate?

  1. Durabilitate Excelentă: Producția prin procedeul de sublimare asigură culori vii și o rezistență de lungă durată. Imaginează-ți logo-ul afacerii tale sau un mesaj inspirațional pe o cană preferată a clienților tăi!
  2. Costuri Reduse: Personalizarea cănilor și paharelor este o formă eficientă și accesibilă de promovare. Cu investiții mici, poți crea un impact mare.
  3. Impresionează-ți Clienții: O cană personalizată este mai mult decât un recipient pentru băuturi. Este o legătură emoțională între brand și client. Fiecare înghițitură devine o experiență memorabilă.

Cum funcționează?

  1. Alegerea Designului: Poți alege un model predefinit sau să ne trimiți propriul design. Noi ne asigurăm că imaginea va fi imprimată cu precizie.
  2. Producția: Folosim tehnici avansate pentru a transfera designul pe cană sau pahar. Sublimarea la temperatură înaltă garantează o aderență perfectă a culorilor.
  3. Livrate Gata de Utilizare: Cănile și paharele personalizate sunt ambalate cu grijă și gata să impresioneze.

Contactează-ne

Dacă vrei să creezi amintiri minunate pentru clienții tăi sau să oferi un cadou special, nu ezita să ne contactezi. La PrintAPorter, fiecare detaliu contează!

Transport Possibilities

BicycleBusCarFoot

Air Conditioning

WiFi

Payment Options

Transport Possibilities

BicycleBusCarFoot

Credit Cards

Bank Transfer

Cash

Reservation Email

REZERVĂRI

Avem soluții pentru orice tip de afacere. Imprima ce vrei tu, folosind PrintAPorter!

Reservation Email

Address & Contacts

Adresa

Piața Victoriei 9-11, Bloc Centru Civic Sud, Parter, Ploiești 100567

GPS

44.9392199, 26.0249038

Telefon


Înștiințare: Serviciile PrintAPorter: Print UV, Gravura Laser, Sublimare, Termotransfer, Print Digital, Print DTF sunt concepute pentru a asigura o experiență excelentă pentru clienți.

Contact Us

Transport Possibilities
Bicycle
Boat
Bus
Car
Foot
Room Types
Single
Family
Apartments
Luxury
Diet Type
No Diet
Drinks Only
Vegan Cuisine
Standard
Mixed
Accommodation Features
Air Conditioning
WiFi
Television
Exterior Seats
Children Playground
Showers
Guide
Money Options
Credit Cards
Bank Transfer
Cash

Suntem specializați în print și gravură laser, imprimare DTF si sublimare. Servicii profesionale, tehnologie de ultimă generație.

Lasă o recenzie

Trebuie să vă conectați pentru a posta o recenzie.