Gravare Laser pe Sticlă

Gravare Laser pe Sticlă

Gravura pe sticlă cilindrică reprezintă o soluție completă propusă de specialiștii firmei noastre. Atelierul de gravură sticlă permite gravarea laser a diverselor obiecte cilindrice din sticlă cum ar fi sticle de vin si alte băuturi, pahare, halbe si căni personalizate, obiecte aniversare, trofee si premii ale cluburilor sportive, etc.

Gravarea cu laser pe sticlă este o tehnologie de prelucrare care aduce numeroase avantaje și îmbunătățiri estetice produselor din sticlă. Iată câteva dintre beneficiile acestei metode:

Precizie Excepțională:

Gravura cu laser pe sticlă oferă o precizie incredibilă, de aproximativ 0,03 mm. Imagini și inscripții precise, cu o rezoluție de peste 2500 DPI, pot fi aplicate pe sticlă, creând detalii fotografice impresionante.

Viteză și Economie de Timp:

Viteza de gravare cu laser poate ajunge până la 700 mm/s, economisind timp semnificativ în comparație cu alte metode. Această eficiență poate reduce costurile de producție cu până la 80%.

Durabilitate și Longevitate:

Gravura cu laser pe sticlă are o durată de viață egală cu cea a materialului însuși. Este o metodă durabilă și rezistentă la uzură.

Metodă Fără Contact:

Mașina laser nu intră în contact direct cu suprafața sticlei, eliminând riscul de spargere sau defecte interne. Acest aspect contribuie la siguranța procesului de gravare.

Curățenie și Simplitate:

Producția nu necesită protecție respiratorie sau vizuală suplimentară, iar gravarea nu lasă urme de praf sau așchii. Este o metodă curată și eficientă.

Costuri Reduse:

Comparativ cu alte metode, cum ar fi sablarea, gravarea cu laser pe sticlă este mai puțin costisitoare, necesitând doar electricitate pentru funcționare.

Probabilitate Scăzută de Respingeri:

Controlul numeric (CNC) reduce la zero probabilitatea de respingere, asigurând aplicarea precisă a gravurii fără intervenția umană.

Fără Prelucrare Suplimentară:

Gravarea cu laser nu necesită crearea preliminară de șabloane și nu implică etape post-producție. Rezultatul final este produsul gravat.

În concluzie, gravarea cu laser pe sticlă este o alegere excelentă pentru personalizarea și îmbunătățirea estetică a produselor din sticlă, indiferent dacă este vorba de materiale publicitare, suveniruri, oglinzi, sticle de parfum sau alte obiecte speciale.

Clienții nostri au dorit să personalizeze pahare pentru evenimente precum nunti si botezuri. Gravarea laser a paharelor pentru aceste tipuri de evenimente este foarte potrivita, deoarece se poate alege orice model, în funcție de preferințe, precum în fotografiile de mai jos: