Conditii de Livrare

Ridicare de la sediu

Puteti ridica produsele comandate de la punctul nostru de lucru din Ploiesti, Str Piata Victoriei, nr 9 , Ploiesti , intre ora 9- 18 de Luni pana Vineri.

Prin curier rapid

Livrarea produselor in tara se face prin curier rapid, costurile fiind suportate de beneficiar.

Livrarea produselor se realizeaza de luni pana vineri, intre orele 9-16, iar sambata intre orele 10-12.

Dupa expedierea coletului se poate urmari traseul acestuia pe site-ul firmei de curierat, prin introducerea numarului documentului de transport (AWB). Numarul AWB trebuie pastrat fiindca acesta contine toate detaliile despre coletul dumneavoastra.

In momentul primirii coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si existenta facturii fiscale. Prezizarile cu privire la eventualele probleme privind integritatea sau continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii, pe AWB sau prin intocmirea unui proces verbal de constatare. In acest context, daca exista motive intemeiate, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Exista unele situatii, independente de vointa noastra sau a firmei de curierat, in care termenul de livrare poate fi modificat din cauza unor factori externi ce pot determina intarzieri: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere.

In toate aceste cazuri veti fi anuntati prin e-mail sau telefonic asupra motivului intarzierii si a datei ulterioare de livrare.